Објавено на Остави коментар

Бараме PHP програмер за имплементација на виртуелен ПОС од Халкбанка

Бараме PHP програмер за имплементација на виртуелен ПОС од Халкбанка

Поради промените кои „Халкбанка“ ги направи во нивниот виртуелен ПОС за трансакции, на нашата веб страница, новата верзија бара промени во кодот и ќе биде потребно повторно поврзување на нашата веб страница со банката. Тие очекуваат прво да се тестира во пробна околина, а потоа да се префрлиме на продукциска околина. Од она што нè информираа од банката е дека досегашниот алгоритам hash ver1 по 15 март нема да биде поддржан и нема да можат да се прават трансакции и ќе можат да се прават трансакции само со алгоритмите ver2 и ver3.

Од банката ни ги приложија потребните документи за интеграција што можат да се користат за миграцијата. За какви било прашања, ќе ви биде доставен и имејлот за контакт за поддршка од „Пејтен“ во Турција.

Нашата веб страница е работена со популарниот модул Woocommerce во WordPress. Доколку имате искуство и исклучително високо познавање од оваа област, ве молиме пишете ни ја вашата понуда на info@batapress.mk.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *