Објавено на Остави коментар

Базар на книги во „Веро центар“

Осми март е ден ЗА НЕА – за вашата мајка, сестра, баба, другарка, пријателка, колешка, сосетка, соработничка… ЗА НЕА, која заслужува да ја храни својата духовна сила. ЗА НЕА, која заслужува да има слободно време за себе, за читање. ЗА НЕА, која заслужува подарок КНИГА!

Од денес до недела, нашите издавачи се на Осмомартовски книжевен базар во „Веро Центар“. Тука сме за 8 Март, ЗА НЕА, за книга ЗА СЕКОЈА ЖЕНА!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *