Објавено на Остави коментар

Какви книги да читаш, според бојата на јајцето што ти се допаѓа?!

Ако најмногу ти се допаѓа црвеното јајце, тогаш прочитај ја „Последната роза во Шангај“. Емотивна книга со длабока порака, исполнета со недозволена љубов во времето на Втората светска војна. Црвената боја е за страсни, амбициозни и личности со силна желба, како и главниот лик во книгата Аји.

Ако ти е најубаво зеленото јајце, тогаш треба да ја прочиташ „Анатомија на скандалот“. Трилер во кој привилегиите на богатите се ставени на тест во судница. Зелената боја е за силни личности, исклучително интелигентни, смирени и љубопитни, исто како адвокатката во оваа книга.

Ако најмногу сакаш виолетово јајце, тогаш треба да ја прочиташ „Сѐ поради еден војвода“. Чувствителна и нежна книга со главен лик кој има голема харизма, исто како и љубителите на виолетовата боја.

Ако се согласуваш или не се согласуваш со нашите експерти, пиши во коментар.