Распродадена

Црвеното јаболко

(1 коментар од читатели)

200.00 ден

Распродадена

Опис

Ова е приказна за другарството и единственото црвено јаболко

останато во шумата…

Шармантна приказна за четири животни што се солидарни меѓу себе и си помагаат во тешките снежни денови. Слаткото зајаче бара малку храна во шумата за време на ладната зима. Дали ќе може да го досегне јаболкото на високата гранка на дрвото со мала помош од лисицата, глувчето и големата мечка? Оваа книга им помага на децата да развијат:

• Солидарност

• Респект

• Доверба

• Чувства

и да ги разберат:

• Разликите

• Светот на животните

1 коментар за Црвеното јаболко

  1. Билјана (verified owner)

Add a review

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можеби ќе ви се допадне...