Хотел со големо Л

350.00 ден

Опис

Кос е тринаесетгодишно момче, што го раскажу-
ва најбизарниот период од неговиот живот. Неговата
мајка е почината пред неколку години, а неговиот татко
има срцев удар во истиот момент кога Кос го постигну-
ва победничкиот гол на турнирот. Додека татко му на
Кос е во болница, изгледа дека хотелот што го раководи
ќе биде во голем хаос. Но Кос и неговите три сестри
немаат намера да дозволат тоа да се случи! Најстарата
и најодговорна сестра е Либи. Брик секогаш се обле-
кува во црно и најдобро се чувствува кога се губи во
нејзината музика, а пак Пел секогаш е весело располо-
жена и често е облечена во алиштата на мајка ѝ. Сите
четворица заедно ќе почнат да го раководат хотелот. По
самата природа ова води кон чудни и апсурдни случ-
ки. Всушност излезе дека нивниот татко има длабоки
финансиски проблеми. Хотелот е пред затворање. Но
децата наоѓаат можно решение: треба да се победи на
натпреварот за убавина, што има голема парична на-
града. Можете ли да погодите која е најубавата девојка
од сите? Се разбира: Кос.

Дополнителни информации

Година на издавање

2020

Димензии

140×205

ИСБН

978-608-253-116-8

Корица

мека

Број на страници

224

Коментари

Нема коментари

Бидете првиот што ќе коментира“Хотел со големо Л”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можеби ќе ви се допадне...