Опседнати

350 ден

Опис

…До ден денес не сум сигурен дали навистина знам што се случи тогаш. Сè што знам е дека ова што ќе го споделам сега е целата вистина, онака како што јас па-метам дека се случи сѐ, и како другите се сеќаваат, дури иако јас се сомневам во мојата вистина што се однесува на тоа. Но, лузната на мојата лева рака прави да ми е тешко да се преправам дека не се случило тоа…Четворица млади тинејџери поминуваат една ноќ во палатата за која се верува дека е опседната од џинови. Оваа интересна и едноставна приказна ги следи четвори-цата другари и нивните доживувања во светот на духови-те додека тие се обидуваат да преживеат во текот на ноќ-та што одеднаш стана надреална. Со непредвидлив крај што ќе ги воодушеви читателите, оваа уникатна авантура и сториите на Фахед, Фарес, Ноур и Сами што раскажу-ваат наизменично ќе ги однесе младите читатели на едно фантастично патување што никогаш нема да го заборават.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Опседнати”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *