Неверство

(1 коментар од читатели)

300.00 ден

Опис

Што ако Ромео и Јулија беа од Балканот?

Секако, таа приказна немаше да биде толку едноставна. Особено не во Македонија на почетокот на дваесеттиот век. На Соне (со име позајмено од сонцето) не му е дозволено да ја ожени неговата љубов Мена (со име позајмено од месечината). Наместо да се убијат, Соне заминува во далечната Америка, да заработи пари за да може да ја побара раката на Мена…

1 коментар за Неверство

  1. Marina (verified owner)

Add a review

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *