Младата Кираз

350.00 ден

Опис

Во животот на Кираз, која зад себе ги остава разочарувањата од минатото и со надеж гледа кон иднината, се отвора нова страница. Во втората книга за младата Кираз, ќе бидете сведоци на авантурите распространети на сите четири страни на светот и потрагата по вистинска љубов на Кираз. Таа станува професорка и една од врвните светски менаџерки
и ги зазема највисоките позиции во повеќе компании – од оние кои произведуваат најпознати марки автомобили, преку компании кои ископуваат златна руда и што обработуваат дијаманти. Таа станува советничка во владата на една мала богата азиска држава. Во овој психолошки трилер се преплетуваат научните истражувања, разузнавачкиот ангажман во полза на САД, Турција и на целото човештво… Амбициозната Кираз е цел на многу додворувачи, но сепак во животот на Кираз ќе влезе оној што највпечатливо ќе го освои нејзиното срце и ќе ја заврши нејзината потрага по вистинска љубов.

Коментари

Нема коментари

Бидете првиот што ќе коментира“Младата Кираз”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можеби ќе ви се допадне...