Мечтите на хирургот

(1 коментар од читатели)

400.00 ден

заработи 40 поени по нарачката на овој продукт

Искористи 400 поени за да го нарачаш овој продукт!

Опис

„Мечтите на хирургот“ од Ѓорѓе Зафироски, во издание на издавачката куќа „Бата прес“, содржи 213 страници со 33 поглавја и 35 слики. Тоа е петта негова книга во низа во едицијата за медицинска литература. Во книгата е опишан животниот пат на авторот.

Во книгата ќе најдете пораки и препораки како преку раните симптоми на болестите да дојдете до оздравување. За да постигне успех во животот преку мечтите, макотрпната работа, амбициите и вечниот нагон кон патувањата за стекнување нови сознанија допрел до врвот на достигнувањата во сопствената струка. Авторот е универзитетски професор по ортопедска хирургија, онкологија и трауматологија. Работел во медицинскиот центар во Гостивар и на Ортопедската клиника во Скопје, а по пензионирањето активно работи во приватни болници.

Дополнителни информации

Година на издавање

2020

Димензии

170×240

ИСБН

978-608-253-126-7

Корица

мека

Број на страници

213

1 коментар за Мечтите на хирургот

  1. Ристо Котев (потврден сопственик)

Додај преглед

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *