Мечтите на хирургот

(1 коментар од читатели)

400.00 ден

Опис

„Мечтите на хирургот“ од Ѓорѓе Зафироски, во издание на издавачката куќа „Бата прес“, содржи 213 страници со 33 поглавја и 35 слики. Тоа е петта негова книга во низа во едицијата за медицинска литература. Во книгата е опишан животниот пат на авторот.

Во книгата ќе најдете пораки и препораки како преку раните симптоми на болестите да дојдете до оздравување. За да постигне успех во животот преку мечтите, макотрпната работа, амбициите и вечниот нагон кон патувањата за стекнување нови сознанија допрел до врвот на достигнувањата во сопствената струка. Авторот е универзитетски професор по ортопедска хирургија, онкологија и трауматологија. Работел во медицинскиот центар во Гостивар и на Ортопедската клиника во Скопје, а по пензионирањето активно работи во приватни болници.

Дополнителни информации

Година на издавање

2020

Димензии

170×240

ИСБН

978-608-253-126-7

Корица

мека

Број на страници

213

1 коментар за Мечтите на хирургот

  1. Ристо Котев (verified owner)

Add a review

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *