Македонска бизнис елита

500.00 ден

Опис

Македонска бизнис елита ги претставува најуспешните компании во времето на транзицијата и почетокот на приватниот сектор во самостојна и независна Република Македонија. Дознајте кои беа најдобрите и најуспешните компании преку разговорот со тогашните менаџери на истите.

Коментари

Нема коментари

Бидете првиот што ќе коментира“Македонска бизнис елита”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *