Како подобро да се мисли

430 ден

Опис

Експертката за човечката природа – Кристел Петитколен – се
враќа со продолжението на хитот „Како помалку да се мисли“.
По читањето на книгата „Како помалку да се мисли“ сигурно
веќе знаеш дека припаѓаш на кругот на личности што
постојано анализираат. Свесен си и за тоа дека менталната
преоптовареност е твој адут, а фантастичниот ум – алатка за
самоусовршување. Само, како оптимално да се искористи тоа
што се наоѓа во твојата глава? Книгата „Како подобро да се
мисли“ најпосле ќе ги тргне колебањата што те мачат. Авторката
ја напиша како реакција на многубројните молби на читателите
што бараа совети во врска со нивните секојдневни проблеми.
Ако сакаш да го продлабочиш знаењето за исклучително
размислувачките и да дознаеш како да пронајдеш мир на
професионален план, во односите со најблиските и во љубовта,
задолжително земи ја оваа книга! Покрај неа подобро ќе се
разбереш себе си и другите, ќе ја развиеш и ќе ја засакаш
својата необична посебност, а исто така ќе научиш како да
го организираш опкружувањето за во него да се чувствуваш
посигурно.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Како подобро да се мисли”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *