Распродадена

Жолтите џуџиња

200.00 ден

Распродадена

Опис

Едно дете е пред голем предизвик да ја спаси целата планета… Илустрирана сликовница по приказната на Јустејн Гордер. Гордер е познат светски автор на детски книги. Неговото пишување ги буди детските фантазии и ги поттикнува децата да размислуваат.Книгата е издадена во соработка со најголемата норвешка издавачка куќа Aschehoug. „Lesehesten“ (Книгољубецот), eдицијата на книги на норвешката издавачка куќа Aschehoug е добар пријател на детето што го води по патот кон светот на книгите. Тие се лесни за читање, добри, забавни и возбудливи книги, што ќе ги поттикнат децата да станат желни и среќни читатели.„Lesehesten“ се погодни за децата што ги научиле големите и малите букви. Книгите содржат многубројни илустрации, кратки реченици и едноставен текст.

Коментари

Нема коментари

Бидете првиот што ќе коментира“Жолтите џуџиња”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *