Дојди да ги сакаме турскиот и македонскиот, дојди да ги научиме турскиот и македонскиот!

700.00 ден

Опис

Дојди да ги сакаме турскиот и македонскиот, дојди да ги научиме турскиот и македонскиот! А1 и А2 Турско-македонски речник за почетно рамниште

Ние сме пчелите на Турција и на Македонија. Мирисот и вкусот на овие две земји ги донесовме одТурција во Македонија и ги однесовме од Македонија во Турција. Ние заедно го учиме турскиот и македонскиот јазик. Дали и вие сте подговени за ова патување?

Дополнителни информации

Корица

мека

Година на издавање

2015

ИСБН

978-608-65464-5-8

Коментари

Нема коментари

Бидете првиот што ќе коментира“Дојди да ги сакаме турскиот и македонскиот, дојди да ги научиме турскиот и македонскиот!”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *