Распродадена

Дневникот на длабоките тајни

300.00 ден

Распродадена

Опис

Возбудлив роман чие дејствие сe случува под староградските ѕидови во татковината на романтичарската љубов – Италија. Сторија пребогата со случувања во кои родителот – Марвел, просто заборавил на своите деца, на сопругата, обврските кон својата компанија и се впушта во авантури и ризични потфати.
Донела, неговата единствена ќерка, минува низ вистински психолошки кошмари. Од најраното детство е во потрага по својот брат и по биолошките родители.
На тоа се надоврзува и сообраќајната несреќа по која кошмарите покрај психолошката, добиваат и физичка реалност.
Младата авторка Верица Мукоска ткае една современа новела, приказна во приказна, со многубројни настани, емоции, конфликти и зближувања…

Коментари

Нема коментари

Бидете првиот што ќе коментира“Дневникот на длабоките тајни”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *