Диносаурус

250 ден

Опис

Во оваа приказна, главни се диносаурусите. Ќе сретнеш различни диносауруси. Ќе имаш авантура со птеросауруси, велоцираптори, тираносауруси и бебиња диносауруси, а во приказната си вклучен и ти!

БИДЕЈЌИ ТИ ОДЛУЧУВАШ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ!

Запомни! Секогаш кога приказната ќе заврши лошо, може да почнеш одново да ја читаш. Има многу различни краеви.

Книгите на Аевар Тор Бенедиктсон каде што читателот е самиот одговорен за приказната, се многу популарни и наградувани. Овој серијал е препознатлив по кусите поглавја, патувањето низ времето и едноставниот текст препорачлив за почетници во читањето.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Диносаурус”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *