Девојката од прозорецот

430 ден

Опис

РОМАНОТ ПО КОЈ СЕ СНИМЕНИ СЕРИИТЕ
„ДЕВОЈКАТА ОД ПРОЗОРЕЦОТ“ И „МОЈОТ ДОМ“

Ги познаваме по очите луѓето што повторно ќе ни предизвикаат болка доживеана во детството, и покрај тоа, се вљубуваме во нив. Животот нѐ насочува кон нив.
Нашата судбина е запишана во родниот дом: куќата во која ги доживуваме првите трауми, со кои пораснавме и кои го определуваат нашиот животен пат. Само што многу често, тргнувајќи по тој пат, не можеме да ја откриеме среќата.
Во оваа книга се раскажани две вистински животни приказни – ги обединува болката од траумите доживеани во детството, болка што не минува, не се заборава и остава трага за цел живот.
… Искрената љубов помеѓу главната хероина Налан – Девојката од прозорецот, која секогаш живеела во луксуз, ама судбината ѝ предизвикала страдање, и Хајри – кој израснал во беда… Љубов, која ги сврзала тие две души, кои живееле два различни животи, ама е страсна, но болна…
Во основното сиже се вметнати и драматичната приказна за Зејнеп и нејзиниот неуспешен обид да ја открие среќата во бракот со Мехди.
Судбината ранува, а љубовта спасува.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Девојката од прозорецот”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *