Го видовте ли моето шарено глувче

(1 коментар од читатели)

250.00 ден

Опис

Малечкото маченце Зејтин, со крзно како памук и со црни дамки, заспа во куќата на бабата и дедото, слушајќи го тивкото читање на приказни со среќен крај. Но, одеднаш забележа дека си го изгубило шареното глувче! Со возбуда потрча да побара помош од сите јунаци за кои имаше слушнато во приказните – Црвенката, Свирачот во глувчевото село, Пинокио… За среќа сето ова беше само сон!

Оваа книга им помага на децата да развијат:

• Пријателство

• Соработка

• Помагање

• Споделување

И да ги разберат:

• Светот на животните

• Разликите

Дополнителни информации

Година на издавање

2019

1 коментар за Го видовте ли моето шарено глувче

  1. Anonymous (store manager)

    Прекрасна книга

Add a review

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Можеби ќе ви се допадне...