Госпоѓа Џавахер и нејзините мачки

350 ден

Опис

Единствениот внук на госпоѓа Џавахер, петгодишниот Мансур, живее во странство со неговото семејство. Колку и да се труди госпоѓа Џавахер, некако ѝ е тешко да се поврзе со Мансур преку интернет. Мансур секогаш е зафатен со неговите играчки и одговара само со едно кусо „здраво“ пред да се врати на играчките. Благодарејќи на една ненадејна случка, Мансур се поврзува со неговата баба, а потоа и двајцата едвај ja чекаат следната посета на семејството назад дома, во нивната татковина. Интересна приказна за врската од далечина помеѓу баба и нејзиното единствено внуче. Можеби е приказна на многу баби во денешно време.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Госпоѓа Џавахер и нејзините мачки”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *