Распродадена

Бувот со црвени крилја

200.00 ден

Распродадена

Опис

Еден малечок був многу сакаше да лета. Но наместо да бидат црвени и силни, неговите крилја беа бели и слаби. Бувот постојано седеше на неговата гранка и го чекаше денот кога ќе може да полета. Посакуваше да има барем едно другарче за да си игра. Можеби другарчето ќе му помогнеше да полета. Една ветровита ноќ, слушна како некој се качува по дрвото и тогаш неговата желба се исполни: тоа беше едно малечко глувче што сакаше да му биде другарче и да му помогне да полета.

Оваа книга им помага на децата да развијат:
• Љубов кон животните
• Соработка
• Помагање
• Нови пријателства

Коментари

Нема коментари

Бидете првиот што ќе коментира“Бувот со црвени крилја”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *