Здружен маркетинг

Тука е одделот за здружениот маркетинг на нашата книжарница. Ако сте веќе регистриран партнер, ве молиме најавете се за да влезете во вашиот кориснички профил.

Ако не сте партнер за здружен маркетинг, а сакате да станете, ќе треба да се пријавите. За дасе пријавите, мора да имате корисничка сметка на нашата веб страница. Доколку имате регистрирано корисничка сметка на нашата веб страница, ве молиме најавете се. Ако не, ве молиме регистрирајте се.