Објавено на

Бараме продавач/ка на книги во Куманово

Бараме продавач/ка на книги за настан што ќе се одржи во Куманово од 01-04 јули во Куманово пред Домот на културата. Ќе се работи под дебела сенка, како што можете да видите на сликата. Не мора да носите млеко за сончање😃

– Работно време: Прва смена (10:00-15:30)Втора смена (15:30-21:00)Возможен е и целодневен ангажман. На втори јули ќе има концерт и ќе се работи со скратено работно време, од 10:00 до 16:00.- Ова хонорарен ангажман и се однесува само за овие конкретни денови и работни часови. – Висината на хонорарот е 100 денари од час. Доколку сме задоволни од прометот, има можност и за бонус 🙂Потребни квалификации:- да си членка на книжевната група „Размена на книги“- да си членка на книжевната група „Моја библиотека“

Активните членки на овие две групи имаат предност 😃