Објавено на

Бараме продавач/ка на книги

Бараме продавач/ка на книги за настан што ќе се одржи во Рамстор од 02-06 јуни и во Битола на плоштадот „Магнолија“ од 10-13 јуни.

– Работно време во Рамстор: Прва смена (10:00-16:00) Втора смена (16:00-22:00) Возможен е и целодневен ангажман. Има веројатност крајното работно време да биде до 21:00, со што би се намалило работното време соодветно по 30 минути во секоја смена.

– Работно време во Битола, плоштад „Магнолија“: Прва смена (10:00-15:30) Втора смена (15:30-21:00) Возможен е и целодневен ангажман. – Ова хонорарен ангажман и се однесува само за овие конкретни денови и работни часови.

– Висината на хонорарот е 100 денари од час за двата града. Доколку сме задоволни од прометот, има можност и за бонус 🙂 Потребни квалификации: – да си членка на книжевната група „Размена на книги“ – да си членка на книжевната група „Моја библиотека“ Активните членки на овие две групи имаат предност 😀