Објавено на

Што би одбрале, тврд повез или мек?

Што би одбрале? Тврд повез или мек? Во подготовка ни е една урнебесна приказна за деца со преслатки илустрации во боја и пред да ја испратиме корицата во печат се мислиме дали да биде во тврд повез, бидејќи некако многу малку е застапен кај нас. 🤔

Можете да гласате овде:

http://www.strawpoll.me/embed_1/42979865/r