Објавено на

ДА ГО ДОЧЕКАМЕ ОСМИ МАРТ ПОДГОТВЕНИ СО КНИГИ ЗА ПОДАРОЦИ

Во пресрет на Денот на жената, ве покануваме на Деновите на книгата во Skopje City Mall, каде што ќе можете да купите книги за себе или за вашите блиски жени. На тој начин ќе го обележиме 8 март онака како што заслужува – славејќи ја борбата за рамноправност на жената со симболот на еманципацијата: КНИГАТА! Книгите на нашите издавачи од 3 до 8 март ќе ги најдете на едно место, по најповолни цени. Се гледаме!