Објавено на

Дружба и потпишување книги со Билјана Мартиновска, авторката на „Куќата со жолта фасада“

Драги читатели и пријатели. Ве покануваме на дружба со авторката Билјана Мартиновска во сабота на 15 август во 19:00 во книжарница „Клио“ во струшката чаршија. Настанот ќе биде одржан на отворено пред книжарницата „Клио“. Ќе имате можност да се сретнете со нашата драга авторка Билјана и да купите книга со посвета и потпис. Сите оние што претходно имаа нарачано или купено книга, а ќе бидат присутни на настанот, секако ќе имаат можност да добијат посвета. Поради ситуацијата со корона вирусот, Ве замолуваме задолжително да носите маски и да држите дистанца. Сите читатели од други градови, што нема да бидат во можност да присуствуваат на настанот, ќе можат да нарачаат книги до сабота и доколку сакаат да добијат посвета треба да нѐ информираат во пораки, на Viber, Whatsapp или да се јават на телефонскиот број 076 636 082.