Објавено на

Нова акција!

Од денес до недела 5 наслови се на попуст. Доколку нарачате 3 наслови од понудените 5, се пресметува дополнителен попуст: 3 книги за 499 денари! 🛒Нарачки: https://batapress.mk/☎️ 076 636 082