• Снеговите на љубовта Сеит и Мурка книга прва

На бродот за Париз, заедно со Шура замина и минатото на Курт Сеит, сите соништа што никогаш нема да се остварат и татковината во која веќе не ќе може да се врати, фамилијата и пријателите што веќе никогаш нема да ги види. Иако и натаму го следат спомените на бурната љубов, Сеит запловува во брачните води со младата Мурка и сега за таа детинеста, срамежлива, ама и љубоморна жена го поврзуваат длабоки чувства. Сепак, нивниот однос е преполн со издигања и падови, затоа што погледите на животот доста им се разликуваат. Сеит копнееше за Америка, а Мурка пак не сака да се оддели од семејството, а тука се и ноќите што Сеит поради природата на својата работа ги поминува надвор од куќата и сенката на Шура што од време на време се појавува над нив. 

Читателот во вториот дел од „Снеговите на љубовта“, документарна сага од брилијантната авторка Нермин Безмен, емотивно ќе ги доживее новите драматични доживувања на главниот јунак...

Романот во делови „Снеговите на љубовта“ е плод на долготрајното истражување на авторката и веднаш по објавувањето ја освои пошироката публика.

Напиши коментар

Note: HTML is not translated!
    Лошо           Одлично

Снеговите на љубовта Сеит и Мурка книга прва

  • Шифра на книгата: мек
  • Достапност: На залиха
  • 199MKD


Поврзани производи

Снеговите на љубовта

Снеговите на љубовта

Една снежна ноќ, додека во блескавата Москва одекнуваат нотите на Чајковски, младиот царски офицер С..

199MKD

Снеговите на љубовта Сеит и Мурка книга втора

Снеговите на љубовта Сеит и Мурка книга втора

Од време на време Сеит повторно води боемски живот. Се забавува со убави жени, пие вотка. Отвора лук..

199MKD