• Зимава нема да студи
Малото глувче 
сакало да се стопли!
Едно студено зимско утро, малото  глувче се разбуди тресејќи се од студ. Излезе за да најде дрва за горење.
Но нешто неочекувано ќе се случи во големата шума покриена со снег... 
Оваа книга им помага на децата да развијат:
• Пријателство
• Соработка
• Помагање
• Трудољубивост
• Споделување

И да ги разберат: 
• Светот на животните
• Разликите

 • 9786082530352
 • 235х285
 • Бата прес
 • 36
 • 2017

 • Напиши коментар

  Note: HTML is not translated!
      Лошо           Одлично

  Зимава нема да студи

  • Шифра на книгата: тврд
  • Поени за награда: 100
  • Достапност: На залиха
  • 250MKD

  • Цена во поени: 100

  Поврзани производи

  Малиот змеј и оризовата каша

  Малиот змеј и оризовата каша

  Што ќе се случи доколку едно утро се разбудите и ви здодеало да ги правите истите работи секој де..

  200MKD

  Бувот со црвени крилја

  Бувот со црвени крилја

  Еден малечок був многу сакаше да лета. Но наместо да бидат црвени и силни, неговите крилја беа бели ..

  200MKD

  Црвеното јаболко

  Црвеното јаболко

  Ова е приказна за другарството и единственото црвено јаболко        ..

  200MKD

  Духот на капинката и жолтоклунчето

  Духот на капинката и жолтоклунчето

  Една птичка со жолт клун ќе остане сама во шумата за време на зимата. Таа не успеала да се пресели н..

  200MKD

  Ежот и костенот

  Ежот и костенот

  Еден убав сончев ден додека малото еже спиеше под едно дрво во шумата, врз него случајно падна косте..

  200MKD

  Различно но исто

  Различно но исто

  Едно женско јаре беше различно од другите. Предните нозе му беа повредени и не можеше да трча со дру..

  250MKD

  Новогодишно пакетче

  Новогодишно пакетче

  Одбери три сликовници и направете Новогодишно пакетче за вашите најмили...

  500MKD

  Го видовте ли моето шарено глувче?

  Го видовте ли моето шарено глувче?

  Малечкото маченце Зејтин, со крзно како памук и со црни дамки, заспа во куќата на бабата и дедото, с..

  250MKD