•  Јава и сон

Тоа се тивки разговори - шепоти во стихови за она што било и што би било кога би било. Во нив има и копнеж и сомнеж и љубов и заборав.

Напиши коментар

Note: HTML is not translated!
    Лошо           Одлично

Јава и сон

  • Шифра на книгата: мек
  • Достапност: На залиха
  • 200MKD

  • Цена во поени: 50

Поврзани производи

Последни песни

Последни песни

Македонско - Турско издание - во препев на Д-р Марија Леонтиќ. Препорачливо за студентите по ту..

250MKD

Автори и дела V

Автори и дела V

 Д-Р ВАСИЛ ДРВОШАНОВ е лингвист, критичар и поет. Роден е на 13 јули 1951 година во с..

300MKD