• Кон роднинската терминологија на горанскиот говор


Напиши коментар

Note: HTML is not translated!
    Лошо           Одлично

Кон роднинската терминологија на горанскиот говор

  • Шифра на книгата: мек
  • Достапност: На залиха
  • 500MKD

  • Цена во поени: 50

Поврзани производи

Македонистички студии за Егејот

Македонистички студии за Егејот

Дијалектите во егејскиот дел на Македонија, што се наоѓа во државните рамки на Грција, се дел од диј..

300MKD

Автори и дела V

Автори и дела V

 Д-Р ВАСИЛ ДРВОШАНОВ е лингвист, критичар и поет. Роден е на 13 јули 1951 година во с..

300MKD