• Ежот и костенот

Еден убав сончев ден додека малото еже спиеше под едно дрво во шумата, врз него случајно падна костенот и се заплеткаа. Ќе успеат ли да се отплеткаат со помош на пријателите во шумата? Оваа книга им помага на децата да развијат: • Пријателство • Трпеливост • Помагање • Креативност И да го разберат:  • Светот на животните - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/4454#sthash.GShrfybr.dpuf

 • 9786082530345
 • 220х205
 • Бата прес
 • 32
 • 2017
 • - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/4454#sthash.GShrfybr.dpuf

  Напиши коментар

  Note: HTML is not translated!
      Лошо           Одлично

  Ежот и костенот

  • Шифра на книгата: тврд
  • Поени за награда: 100
  • Достапност: 9
  • 200MKD

  • Цена во поени: 200

  Поврзани производи

  Зимава нема да студи

  Зимава нема да студи

  Малото глувче сакало да се стопли!Едно студено зимско утро, малото  глувче се разбуди трес..

  250MKD

  Различно но исто

  Различно но исто

  Едно женско јаре беше различно од другите. Предните нозе му беа повредени и не можеше да трча со дру..

  250MKD

  Новогодишно пакетче

  Новогодишно пакетче

  Одбери три сликовници и направете Новогодишно пакетче за вашите најмили...

  500MKD

  Автор: Феридун Орал