• Духот на капинката и жолтоклунчето

Една птичка со жолт клун ќе остане сама во шумата за време на зимата. Таа не успеала да се пресели на југ заедно со другите птици. Старото дрво каде што седи жолтоклунчето сѐ уште ги  држи лисјата бидејќи мора да ја чува птицата.  Стариот Дух на капинката излегол на прошетка и слушнал како некоја птичка пее.  Ќе успеат ли старото дрво и Стариот Дух на капинката да му помогнат на жолтоклунчето да ја преброди зимата? Оваа книга им помага на децата да развијат: • Пријателство • Соработка • Помагање • Споделување • Фантазија И да ги разберат:  • Светот на животните • Разликите - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/4455#sthash.ttQaWxuV.dpuf

 • 9786082530338
 • 220х205
 • Бата прес
 • 36
 • 2017
 • - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/4455#sthash.ttQaWxuV.dpuf

  Напиши коментар

  Note: HTML is not translated!
      Лошо           Одлично

  Духот на капинката и жолтоклунчето

  • Шифра на книгата: тврд
  • Поени за награда: 100
  • Достапност: 9
  • 200MKD

  • Цена во поени: 200

  Поврзани производи

  Различно но исто

  Различно но исто

  Едно женско јаре беше различно од другите. Предните нозе му беа повредени и не можеше да трча со дру..

  250MKD

  Новогодишно пакетче

  Новогодишно пакетче

  Одбери три сликовници и направете Новогодишно пакетче за вашите најмили...

  500MKD

  Автор: Феридун Орал