• МАКЕДОНСКАТА ДРАМА 2001-ТА
Ова е книга за еден посебен вид драма. Драма одиграна 2001-та година. Драма која што се надеваме, нема да се повтори. Во македонските научни кругови како и во јавноста се уште е отворено прашањето, што и се случи на Македонија 2001-та година? Одговор се бараше и во текот на самата криза. Прашањето беше предизвик и за авторот. Предизвик за него беше затоа што е историчар, а во исто време беше актуелен пратеник од партијата на власт ВМРО - ДПМНЕ, како непосреден сведок на случувањата. - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/3390#sthash.ba8WH9Wi.dpuf
 • 9789989819742
 • 17х24
 • Бата прес
 • 240
 • 2007
 • - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/3390#sthash.ba8WH9Wi.dpuf

  Напиши коментар

  Note: HTML is not translated!
      Лошо           Одлично

  МАКЕДОНСКАТА ДРАМА 2001-ТА

  • Шифра на книгата: книга
  • Достапност: Има залиха
  • 400MKD


  Автор: Аце Сајковски