• ГОВОР НА ОМРАЗА

Ова научно истражување е прва теоретска книга за говорот на омраза објавена во Република Македонија. Тоа е полемичен труд, со кој авторот Ненад Живановски, истражувајќи ја оваа проблематика во поновата историја и на просторот на САД, Европа и особено на Балканот, докторирал на Универзитетот во Русе, Република Бугарија. Таа сигурно ќе предизвика интерес и полемика во стручната јавност и во медиумите, кај нас и во соседството, каде што наскоро се очекува оваа книга да биде објавена на бугарски јазик... - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/10#sthash.6tzH8RzM.dpuf

 • 9786084654506
 • 25cm
 • Бата прес
 • 438
 • 2014
 • - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/10#sthash.6tzH8RzM.dpuf

  Напиши коментар

  Note: HTML is not translated!
      Лошо           Одлично

  ГОВОР НА ОМРАЗА

  • Шифра на книгата: мек Б5
  • Поени за награда: 250
  • Достапност: 18
  • 490MKD

  • Цена во поени: 490

  Автор: Д-р Ненад Живановски