• ВЕВЧАНИ: КОЈ ЌЕ ГИ ИЗМИЕ РАЦЕТЕ?

Според книгата на Жарко Рајковиќ „ВЕВЧАНИ: КОЈ ЌЕ ГИ ИЗМИЕ РАЦЕТЕ“ за познатите, немили настани што се случија во август 1987 година, настана еден од најдобрите документарни филмови на просториите на поранешна Југославија, „Благодариме на слободата“, на режисерот Крсто Шканата. - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/553#sthash.RaAA72TH.dpuf

 • 9989819610
 • 21
 • Бата прес
 • 150
 • 2007
 • - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/553#sthash.RaAA72TH.dpuf

  Напиши коментар

  Note: HTML is not translated!
      Лошо           Одлично

  ВЕВЧАНИ: КОЈ ЌЕ ГИ ИЗМИЕ РАЦЕТЕ?

  • Шифра на книгата: мек
  • Достапност: Распродадено
  • 150MKD


  Автор: ЖАРКО РАЈКОВИЌ