• ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ ЛЕГЕНДА НА МАКЕДОНСКИОТ ШАХ

ШАХОТ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И ЕМОТИВЕН КРВОТОК НА ЧОВЕКОТ

Напиши коментар

Note: HTML is not translated!
    Лошо           Одлично

ДИМИТАР ИЛИЕВСКИ ЛЕГЕНДА НА МАКЕДОНСКИОТ ШАХ

  • Шифра на книгата: мек
  • Поени за награда: 200
  • Достапност: 10
  • 300MKD

  • Цена во поени: 300

Автор: Димитар Илиевски