• МАКЕДОНСКА БИЗНИС ЕЛИТА

МАКЕДОНСКА БИЗНИС ЕЛИТА ги претставува најуспешните компании во времето на транзицијата и почетокот на приватниот сектор во самостојна и независна Република Македонија. Дознајте кои беа најдобрите и најуспешните компании преку разговорот со тогашните менаџери на истите. - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/540#sthash.HJgKjrp9.dpuf

 • 9789989819001
 • 24
 • Бата прес
 • 256
 • 1996
 • - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/540#sthash.HJgKjrp9.dpuf

  Напиши коментар

  Note: HTML is not translated!
      Лошо           Одлично

  МАКЕДОНСКА БИЗНИС ЕЛИТА

  • Шифра на книгата: мек
  • Поени за награда: 100
  • Достапност: 7
  • 500MKD

  • Цена во поени: 500

  Автор: Ненад Баткоски