• ЛАБИД И ПРЕСПАНА

Книгата „Лабид и Преспана“ е публицистки труд, во која во првиот дел се сместени негови новински интервјуа, репортажи и извештаи, а во вториот дел се сместени хуморот и сатирата, на кои авторот се навраќа со посебно задоволство. Објавувањето на ова дело е помогнато од Министерството за Култура на Република Македонија.

 • 9789989819926
 • 21
 • Бата прес
 • 110
 • 2010
 • - See more at: http://knigadodoma.mk/mk-MK/Book/Details/3399#sthash.hekGepkr.dpuf

  Напиши коментар

  Note: HTML is not translated!
      Лошо           Одлично

  ЛАБИД И ПРЕСПАНА

  • Шифра на книгата: книга
  • Достапност: Има залиха
  • 150MKD


  Автор: Спасе Мазенковски