• Новогодишно пакетче

Одбери три сликовници и направете Новогодишно пакетче за вашите најмили.


Напиши коментар

Note: HTML is not translated!
    Лошо           Одлично

Новогодишно пакетче

  • Шифра на книгата: книга
  • Достапност: 10
  • 500MKD


Поврзани производи

Духот на капинката и жолтоклунчето

Духот на капинката и жолтоклунчето

Една птичка со жолт клун ќе остане сама во шумата за време на зимата. Таа не успеала да се пресели н..

200MKD

Ежот и костенот

Ежот и костенот

Еден убав сончев ден додека малото еже спиеше под едно дрво во шумата, врз него случајно падна косте..

200MKD

Зимава нема да студи

Зимава нема да студи

Малото глувче сакало да се стопли!Едно студено зимско утро, малото  глувче се разбуди трес..

250MKD

Различно но исто

Различно но исто

Едно женско јаре беше различно од другите. Предните нозе му беа повредени и не можеше да трча со дру..

250MKD