Демет Алтинјелклиоглу

Демет Алтинјелклиоглу

Демет Алтинјелклиоглу е родена во Анкара. Таа дипломирала политички науки при универзитетот во Анкара. Од 1980 година, Демет работела како директор во различни сектори во ТРТ- турската радио и телевизија. Автор е на повеќе дела, а работи и како преведувач. Алтинјелклиоглу со својата фамилија живее во Бодрум и Мајами.


Црната кралица

Црната кралица

Борба за власт, убиства на можните претенденти на тронот, љубов и интриги во сарајот на Султанот. Сп..

600MKD

Покажува 1 до 1 од 1 (1 Страни)