Томас Енгер

Томас Енгер
Томас Енгер е норвешки
писател на криминалистички
бестселери преведени на повеќе
од 20 јазици. Тој е роден во 1973
година. Каменувана е неговиот
прв роман во серијалот за
новинарот Хенинг Јул. Освен
со пишување, тој се бави и со
музика. Живее и работи во Осло.

Каменувана

Каменувана

БРУТАЛНО ЗЛОСТОРСТВОНа осамено место во еден парк, во шатор е пронајдено тело наубиена и каменувана ..

400MKD

Покажува 1 до 1 од 1 (1 Страни)