Паринуш Сание

Паринуш Сание
Паринуш Саниe освен што е писателка, таа исто така е психолог и социолог. Работела во Министерството за труд на Иран. Има напишано неколку романи, а нејзиниот првенец, Запишано во ѕвездите, доживеа неверојатен успех во светот и преведен е на 26 јазици.


Го сокрив мојот глас

Го сокрив мојот глас

Четиригодишниот Шаб сè уште не започнал да зборува. Докторот верува дека нема причина за загриженост..

199MKD

Запишано во ѕвездите

Запишано во ѕвездите

Мазума никогаш не ја запозна слободата. Знае само да ги слуша браќата и татко ѝ. Знае и за ќотек, ко..

199MKD

Покажува 1 до 2 од 2 (1 Страни)