Детски книги

Дел од нашата продукција за најмладите.

Напредно пребарување

Бувот со црвени крилја

Бувот со црвени крилја

Еден малечок був многу сакаше да лета. Но наместо да бидат црвени и силни, неговите крилја беа бели ..

200MKD

Малиот змеј и оризовата каша

Малиот змеј и оризовата каша

Што ќе се случи доколку едно утро се разбудите и ви здодеало да ги правите истите работи секој де..

200MKD

Петнаесет турски приказни

Петнаесет турски приказни

Сказните се многу важен културен извор поради фактот дека народите во нив го проткајуваат својот ..

170MKD

Црвеното јаболко

Црвеното јаболко

Ова е приказна за другарството и единственото црвено јаболко        ..

200MKD

Во заседите на Медуза

Во заседите на Медуза

НАПНАТА АВАНТУРА ВО ПОДЗЕМНИОТ МУЗЕЈ НА АНТИЧКИОТ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА  Првата книга од сериј..

160MKD

Ежот и костенот

Ежот и костенот

Еден убав сончев ден додека малото еже спиеше под едно дрво во шумата, врз него случајно падна косте..

200MKD

Жолтите џуџиња

Жолтите џуџиња

  Едно дете е пред голем предизвик да ја спаси целата планета...     Илустрирана слик..

200MKD

Крадецот на луридиум

Крадецот на луридиум

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВИЛИЈАМ ВЕНТОН,  МОМЧЕТО ШТО ЈА ОТКРИ  НАЈГОЛЕМАТА ЗАГАТКА НА СВЕТОТ   ..

350MKD

Showing 1 to 8 of 8 (1 Pages)