За подароците

За вистинските љубители на книгата започнавме еден многу интересен начин на подарување. Бидете иновативни во честитањето родендени, Нова година, Божик и други значајни моменти. Наместо обичното честитање роденден на Фејсбук, подарете сертификат за подарок - ваучер, кој ќе може да се искористи при нарачка. 

Што е потребно за да подарам?

Потребно е само да ги пополните полињата овде и вашиот ваучер ќе биде испратен до примателот.