Достава

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

За обична достава, преку македонски пошти, услугата не се наплаќа. 

Период на достава: 5 до 6 работни дена.

БРЗА ДОСТАВА

Брзата достава се наплаќа 100 денари и се испраќа со ЕМС брза пошта.

Период на достава: 1 работен ден.