Услови на плаќање

Префрлање пари преку банка

За да ја потврдите нарачката потребно е на нашата трансакциска сметка да префрлите износ на пари еднаков на резервираната нарачка. Средствата треба да се префрлат на следната сметка:
Халкбанка
Трансакциска сметка: 270066927700114

Ипораката нема да започне сѐ додека не легнат парите на нашата трансакциска сметка.

Плаќање во готово

Наплатата во готово при испораката, е возможно само доколку нарачката е поголема од 500 денари. 

Плаќање со картичка

Доколку сакате да платите со картичка, тоа можете да го направите на нашата друга веб страница www.knigadodoma.mk.

На крајот на секој производ оставен е линк што ве носи на конкретниот производ, но на нашата друга страница каде што е овозможено, плаќање со платежна картичка www.knigadodoma.mk. Сите поволности што ги носи веб страницата www.batapress.mk како и наградните поени, автоматски ги добивате исто така и со купувањето на производот преку www.knigadodoma.mk. Нарачката автоматски ќе се генерира на двете страници.