Партнерска програма

Бата прес Партнерската програма е бесплатна и овозможува членовите да остварат приходи со оставање на линк или линкови на нивните веб страници каде што ќе се рекламираат од Бата прес одредени книги. Која било продажба и трансакција направена како резултат од кликањето на линковите поставени на нивните страници, ќе добијат одреден процент за партнерот. Вообичаениот рабат/процент од продажба е 30%.

. За повеќе информации посетете ја нашата страница за често поставувани прашања.

Нов партнер

Во моментов не сме партнери.

Кликнете Продолжи за да креирате корисничка сметка како партнер. Ве молиме имајте во предвид дека ова нема никаква врска со вашата корисничка сметка како купувач.

Продолжи

Најава на партнерот

Јас сум постојан партнер.

Forgotten Password