Препорачани

Некој ми го знае името

Некој ми го знае името

Уште како мала, Амината ја киднапираа и ја качија на бродот со робови. Таа мора да ги слуша наредби..

199MKD

Бруклин

Бруклин

Елис Лејси не може да најде добра работа во Ирска. Свештеникот Флуд ѝ нуди одлични можности за работ..

199MKD

Го сокрив мојот глас

Го сокрив мојот глас

Четиригодишниот Шаб сè уште не започнал да зборува. Докторот верува дека нема причина за загриженост..

199MKD

Запишано во ѕвездите

Запишано во ѕвездите

Мазума никогаш не ја запозна слободата. Знае само да ги слуша браќата и татко ѝ. Знае и за ќотек, ко..

199MKD

Снеговите на љубовта

Снеговите на љубовта

Една снежна ноќ, додека во блескавата Москва одекнуваат нотите на Чајковски, младиот царски офицер С..

199MKD

Каменувана

Каменувана

БРУТАЛНО ЗЛОСТОРСТВОНа осамено место во еден парк, во шатор е пронајдено тело наубиена и каменувана ..

400MKD

До кога само лоши вести?

До кога само лоши вести?

Еден топол летен ден, малечката Џоана Мејсон со фамилијата полека се враќа дома по нивната патека. Е..

400MKD

Танц во темнината

Танц во темнината

Единствена приказна за непријателските предели  што урбаните и технолошки свесните луѓе  н..

400MKD

Кога дрвјата шепотат

Кога дрвјата шепотат

Дочекот на Нова година за полицајците во Истанбул секогаш претставуваше ноќен кошмар. Грабежи, пијан..

500MKD

Манипулаторот

Манипулаторот

По сите индикатори, Гиљермо Розенсвајг е олицетворение на успехот. Тој е членна гватемалската елита,..

400MKD

Саботна бура

Саботна бура

Тинејџерката Каси порасна во Лајден, град помеѓу Хаг и Амстердам.Но, нејзината мајка одеднаш одлучув..

350MKD